16 Mayıs 2016 Pazartesi

Biz Kimiz, Ne İş Yaparız?


  Merhabalar, bizler Mef Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi 1. sınıf öğrencisi mimar ve iç mimar adaylarıyız. 'Design Build Studio' kapsamında Güney Kıldıran İlkokulu'nda staj çalışmalarımıza başladık. Staj sırasında Rumeli Kavağında bulunan bu okula çok amaçlı bir oda kazandıracağız. 

  Peki neden bu okulu seçtik? Çok amaçlı oda nedir, neleri kapsar? Hali hazırda tamamlanmış ve yapımı süren başka işlerimiz var mı? İsterseniz bu soruları cevaplandıralım.

  Bu okulu seçme amacımız okulda öğretmenler odası dışında hiç bir odanın bulunmaması ve öğrencilerin resim, müzik derslerini ve sosyal etkinlik zamanlarını da dersliklerinde geçirmesi. Çok amaçlı oda projesi kapsamında amacımız okulda bulunan bir depoyu öğrenciler için kütüphane, resim odası, müzik odası, drama atölyesi ve dans atölyesi işlevlerine sahip bir yer haline dönüştürmek. 

  Evet, Mef Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi'nin geçen seneki birinci sınıflarının yine 'Design Build Studio' kapsamında yaptığı 'Hayallere Köprü' projesi Ayazağa İlkokulu'nda hayata geçmiş bir proje. Şuan süren işlerimiz ise Güney Kıldıran Anasınıfı'na oyun alanı kazandırma projesi, 
Ayazağa İlkokulu oyun alanı projesi, Ayazağa İlkokulu İngilizce Odası projesi. 

  Bu blogdan sizlerle Güney Kıldıran İlkokulu Çok Amaçlı Oda projemizde yaşadığımız tüm gelişmeleri aktaracağız takipte kalın. Ayrıca bizi sağ üst köşeden sosyal medyada da takip edebilirsiniz. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder